Σε προηγούμενη ανακοίνωση μπορείτε να δείτε το χρονοδιάγραμμα του Εαρινού Εξαμήνου 2021Α στο οποίο θα βασιστούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου τηρώντας τις αργίες και συμπληρώνοντας 15 βδομάδες εξ’ αποστάσεως μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας eClass.

Κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της πλατφόρμας υπήρχαν κάποια τεχνικά ζητήματα τα οποία επιλύθηκαν και έτσι από ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 5 Μαρτίου θα  μπορείτε να επισκέπτεστε σε κανονικό ημερήσιο ρυθμό την πλατφόρμα ακολουθώντας το πρόγραμμα που έχει δημοσιευτεί.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να ακολουθήσετε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες ώστε να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ εκ νέου προβλήματα και να χρησιμοποιείται ορθά η πλατφόρμα από όλους.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο σας στην πλατφόρμα είναι αυτός: eClass

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!: ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙνα γίνει καμία δημιουργία μαθήματος από εκπαιδευτές/τριες και ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ σε μάθημα από σπουδαστές/τριες. ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΣΑΣ.
  2. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας εδώ για εκπαιδευτές/τριες και εκπαιδευομένους/ες.

Σημαντικές διευκρινήσεις για εκπαιδευτές/τριες και εκπαιδευομένους/ες:

  1. Θα εισέρχεστε στην πλατφόρμα με τους παλιούς κωδικούς που σας έχουν δοθεί κατά το Χειμερινό εξάμηνο.
  2. Όσοι/όσες είστε νέοι χρήστες στην πλατφόρμα, έχουν δημιουργηθεί κωδικού εισόδου για εσάς, οι οποίοι έχουν αποσταλεί στο email που έχετε δηλώσει (παρακαλούμε να ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας/spam).
  3. Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών εισόδου παρακαλούμε να επικοινωνείτε MONOμε e-mail με την κα. Ασπρούλη στo triantafa@gmail.com αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητα και την ιδιότητα σας (εκπαιδευτής/τρια ή σπουδαστής/τρια)
  4. Στο χαρτοφυλάκιο σας θα βρείτε μόνο τα μαθήματα του Εαρινού εξαμήνου. Το μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου θα διαγραφούν προς διευκόλυνση σας ώστε να μην υπάρξει σύγχυση.
  5. Η επικοινωνία με την κα Ασπρούλη παρακαλούμε με ιδιαίτερη σύνεση και εγκράτεια τηρώντας το ωράριο επικοινωνίας(Δευτέρα 15.30-17.00 και Πέμπτη 15.30-17.00).
  6. Για ερωτήματα γενικής φύσεως θα πρέπει να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δ.ΙΕΚ κατά της ώρες λειτουργίας της.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Οι εκπαιδευτές/τριες θα πρέπει να αναρτήσουν στην πλατφόρμα 2 εργασίες προς επίλυση. Μια για την εβδομάδα 22-26/2 και μια για την εβδομάδα 1-5/3. Μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερο περιθώριο επίλυσης αυτών από μια εβδομάδα.

 

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή μελέτη!