Με γνώμονα τις οδηγίες του υπουργείου ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης των μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο 2021Α και διαμορφώθηκε το πρόγραμμα που θα έχει ισχύ σε όλο το εαρινό εξάμηνο.

Το εξάμηνο αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με την μορφή εξ’ αποστάσεως ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας e-class, διατηρώντας τους ίδιους κανόνες λειτουργίας με αυτούς του Χειμερινού εξαμήνου.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ e-class

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πρόσβαση στην πλατφόρμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ακόμα διαθέσιμη καθώς θα πρέπει να προστεθούν τα μαθήματα του Εαρινού Εξαμήνου, οι εκπαιδευτές ανά μάθημα και να διαμορφωθεί το ανάλογο μαθητολόγιο.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα με σχετική ανακοίνωση για την χρήση της πλατφόρμας. Παρακαλούνται εκπαιδευτές/τρες και σπουδαστές/τριες, να ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ την πλατφόρμα μέχρι να διαμορφωθεί πλήρως ώστε να μην παρουσιαστούν μεταγενέστερα προβλήματα κατά την χρήση της και φυσικά να μην ανεβάζουν υλικό μέχρι με σχετική ανακοίνωση εκκίνησης χρήσης.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να γίνει καμία δημιουργία μαθήματος από εκπαιδευτές/τριες και ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ σε μάθημα από σπουδαστές/τριες. Θα τα διαμορφώσουμε όλα εμείς για εσάς ώστε να είναι όλα έτοιμα και να μην χρειάζεται να καμία ενέργεια.

Παρακαλούμε θερμά να δείξετε κατανόηση και υπομονή στις διαδικασίες, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είναι χρονοβόρες και εργαζόμαστε πυρετωδώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρακαλείσθε να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις ανακοινώσεις μας, καθώς μεγάλο μέρος των ερωτήσεων σας απαντώνται από αυτές. Για ερωτήματα γενικής φύσεως θα πρέπει να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δ.ΙΕΚ κατά της ώρες λειτουργίας της. Και μόνον για ζητήματα χρήσης της πλατφόρμας ή προβλήματα που αυτή παρουσιάζει μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Ασπρούλη, υπεύθυνη χρήσης της πλατφόρμας.

Οι κωδικοί πρόσβασης θα είναι ίδιοι με αυτοί του Εαρινού εξαμήνου. Σε περίπτωση απώλειας παρακαλούμε να επικοινωνείτε MONO με e-mail με την κα. Ασπρούλη στo triantafa@gmail.com αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητα και την ιδιότητα σας (εκπαιδευτής/τρια ή σπουδαστής/τρια) ώστε να αποφύγουμε με αυτό τον τρόπο τυχόν λάθη.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε να επικοινωνείτε με ιδιαίτερη σύνεση και εγκράτεια τηρώντας το ωράριο επικοινωνίας (Δευτέρα 15.30-17.00 και Πέμπτη 15.30-17.00) με την κα Ασπρούλη.

 

Το οριστικοποιημένο πρόγραμμα μαθημάτων με τον αντίστοιχο εκπαιδευτή/τρία που θα εκπονήσει το μάθημα ανά ειδικότητα είναι:

 

  

 

Ευχόμαστε καλό εξάμηνο με υπομονή, σύνεση και ψυχραιμία! Όλα θα πάνε καλά! Μείνετε ασφαλής και υγιείς!!