Η υπουργός Παιδείας με δήλωσή της ανακοίνωσε την εξ’ αποστάσεως συνέχιση των μαθημάτων των Δ.ΙΕΚ σε όλη τη διάρκεια του Χειμερινού εξαμήνου 2020-21.

Επομένως, σύμφωνα με την ανάλογη εγκύκλιο και οι τελικές εξετάσεις των Δ.ΙΕΚ για την εξεταστική περίοδο Χειμερινού εξαμήνου 2020-21, θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως με την μορφή εκπόνησης εργασιών.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται τα μαθήματα του εξαμήνου 2020Β και άρχεται η περίοδος των τελικών εξετάσεων.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές να εκκινήσουν από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου σταδιακά να ανεβάζουν ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ που θα αποτελέσει και εργασία τελικών εξετάσεων στο eclass. Με βάση την βαθμολογία αυτής της εργασίας θα κριθεί και η επιτυχία/αποτυχία των εκπαιδευομένων και η προαγωγή τους στο επόμενο εξάμηνο.

Το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου οι εκπαιδευτές/τριες θα πρέπει να έχουν παραδώσει την βαθμολογία τους στο Δ.ΙΕΚ, επομένως φροντίστε παρακαλώ να ορίσετε τελική ημερομηνία παράδοσης της εργασίας, τέτοια ώστε να σας επιτρέπει να έχετε το ανάλογο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να διορθώσετε και να παραδώσετε έγκαιρα την βαθμολογία σας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους, με υγεία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις!