Η πλατφόρμα του eclass είναι και πάλι σε πλήρη λειτουργία. Παρακαλούμε όλους (εκπαιδευτές και εκπαιδευομένους) για την ορθή χρήση της προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα.

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει κατά το παρελθόν θα πρέπει να μην ανεβαίνουν εξαιρετικά μεγάλα αρχεία τα οποία βαραίνουν το σύστημα και δυσχεραίνουν την λειτουργία του.

 

Για να μην παρουσιαστεί ξανά ανάλογο πρόβλημα, παρακαλούνται οι εκπαιδευόμενοι να αποστέλλουν τις εργασίες τους με email στους εκπαιδευτές.

 

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ανεβάσει φωτογραφίες ή βίντεο παρακαλούμε να το κάνει με την μορφή link(τα αρχεία μπορούν να φιλοξενούνται σε έναν προσωπικό χώρο cloud) ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο.

Επιπρόσθετα, παρακαλούνται οι εκπαιδευτές να σβήνουν τα αρχεία των εκπαιδευομένων σε εργασίες που έχουν παρέλθει (μόνο τις απαντήσεις και όχι την εκφώνηση των εργασιών) προκειμένου να ελαφρύνουν το σύστημα. Τα εξαιρετικά μεγάλα αρχεία που δεν είναι σε μορφή τύπου word, μπορούν να αποστέλλονται στους εκπαιδευτές με email.

 

Παρακαλούνται την παραπάνω οδηγία να ακολουθήσουν ιδιαίτερα τα τμήματα των Βρεφονηπιοκόμων, Κομμωτών και Συντηρητών καθώς εκεί παρατηρείται η μεγαλύτερη κατάληψη χώρου.

 

Επισημαίνουμε για ακόμα μια φορά ότι υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για την ορθή χρήση της πλατφόρμας την οποία καλείστε να μελετήσετε ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα που σας προβληματίζουν. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες με εικόνες και κείμενο καθώς και εκπαιδευτικά βίντεο που ενημερώνουν πλήρως για όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας.

 

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες που μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Ασπρούλη (Δευτέρα και Πέμπτη 15.30 – 17.00) και παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτό το εργασιακό ωράριο. Η κα. Ασπρούλη μπορεί να εξυπηρετεί προσωπικά ζητήματα κατ΄ εξαίρεση του ωραρίου σε περίπτωση που υπάρχει εξαιρετική ανάγκη και όχι για απλά ζητήματα για τα οποία ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ από την σελίδα του ΙΕΚ Χίου. Ειδικότερα οι εκπαιδευόμενοι παρακαλείστε να είστε πιο συγκρατημένοι με την όχλησή σας καθώς η κα Ασπρούλη δεν εκτελεί χρέη γραμματείας αλλά υποστήριξη στην πλατφόρμα.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υπομονή σας! Στο site του ΙΕΚ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην ομαλή χρήση της πλατφόρμας!

 

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!