Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αναθέσεις των μαθημάτων του εξαμήνου 2020Β από το παρακάτω αρχείο:

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟ

Σας ενημερώνουμε ότι οι αναθέσεις έγιναν αυστηρά με βάση τους αξιολογικούς πίνακες του Μητρώου μορίων των εκπαιδευτών και τις οδηγίες του Υπουργείου.

  1. Όσοι από τους εκπαιδευτές έχουν μάθημα τη Δευτέρα θα προσέλθουν με βάση το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα μαθημάτων που έχει ήδη ανακοινωθεί στο σάιτ του Δ.ΙΕΚ Χίου. Επειδή δεν αναγράφονται οι εκπαιδευτές στο Πρόγραμμα μαθημάτων παρακαλούμε να ενημερωθείτε προσεχτικά από το παραπάνω αρχείο των αναθέσεων.
  2. Οι εκπαιδευτές που έχουν ανάθεση μαθημάτων θα πρέπει να αποστείλουν μέιλ στο μέιλ του Δ.ΙΕΚ Χίου ότι αποδέχονται τα μαθήματα ανάθεσης το αργότερο έως τη Δευτέρα στις 15:00.
  3. Όσοι από τους εκπαιδευτές εργάζονται στην Πρωτοβάθμια ή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ή όσοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να το αναφέρουν στο Δ.ΙΕΚ Χίου μέσα στο παραπάνω μέιλ καθώς  και να αποστείλουν αίτηση στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ ή στην υπηρεσία τους όπου να ζητούν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με ημερομηνία 09/10/20.
  4. Όλα τα μαθήματα της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Δ.ΙΕΚ Χίου.
  5. Οι εκπαιδευτές ωφείλουν να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις του σάιτ του Δ.ΙΕΚ καθώς και από τα προσωπικά τους emails για τυχόν αλλαγές.