Επίσκεψη του τμήματος Λογιστηρίου στη Meditterra

Την Παρασκευή 19/04/2019,   οι σπουδαστές/-στριες του τμήματος Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Φοροτεχνικού Γραφείου, του Δημόσιου ΙΕΚ Χίου στο πλαίσιο του μαθήματος Δίκαιο ΙΙ επισκέφτηκαν την θυγατρική εταιρεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, MEDITERRA ΑΕ. Μας υποδέχτηκε η κυρία Κάβουρα Μαριαλένα, υπεύθυνη Marketing, και μας έγινε παρουσίαση της εταιρεία στον χρόνο.

Ειδικότερα έγινε αναφορά στο σκοπό, τα προϊόντα, τις διακρίσεις αλλά και τα μελλοντικά σχέδία της εταιρείας στον τομέα της έρευνας.   Η κυρία Κάβουρα αναφέρθηκε στα τμήματα και τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν με ιδιαίτερη αναφορά στη λειτουργία του λογιστηρίου και τις αυξημένες απαιτήσεις του τμήματος καθώς η εταιρεία λειτουργεί από το Καλοκαίρι του 2002 και με το πέρασμα των χρόνων έχουν προστεθεί όχι μόνο περισσότερα προϊόντα αλλά και έξτρα υπηρεσίες. Ολοκληρώσαμε με λίγα λόγια για την σύσταση της ΑΕ και την είσοδο της στο χρηματιστήριο (η τιμή της μετοχής, οι γνωστοί μέτοχοι, η δυνατότητα απόκτησης μεριδίου κ.α).

Ευχαριστούμε το ΔΣ της εταιρείας και ιδιαιτέρως την κυρία Κάβουρα Μαριαλένα, υπεύθυνη Marketing, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας για πραγματοποίηση της εν λόγω επίσκεψης.