Παρουσία του Δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Μπελέγρη στο Δ. ΙΕΚ Χίου

Ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Μπελέγρης επισκέφθηκαν το Δ. ΙΕΚ Χίου, παρουσία του Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Λεωνίδα Κωστάλα, έπειτα από πρόσκληση της εκπαιδεύτριας Ευαγγελίας Γεραζούνη.

IMG_5781 IMG_5767

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευδιάθετο περιβάλλον διεξήχθη μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητα μαςκαι πως όλοι μαςμπορούμε να συμβάλλουμε ομαδικά για να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει το θέμα τηςκαθαριότητας και ανακύκλωσης.
Κλείνοντας, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος ευχήθηκαν στους εκπαιδευόμενους «καλή επιτυχία» στην επικείμενη εξεταστική περίοδο, «καλή σταδιοδρομία» στουςαπόφοιτους και δώρισαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

IMG_5762 IMG_5769 2

Οι Διεύθυνση, γραμματεία, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του Δ. ΙΕΚ Χίου ευχαριστούν θερμά τουςΔήμαρχο και Αντιδήμαρχο για αυτή τουςτην επίσκεψη και ανανέωσαν το ραντεβού τουςγια την επόμενη σχολική χρονιά!

Υπενθυμίζεται ότι όποιος/α επιθυμεί να επικοινωνήσει με τον Δήμο Χίου μπορεί να εγγραφεί στο site του Δήμου Χίου https://www.chioscity.gr και στο newsletter (δεξιά στην σελίδα) ώστε να λαμβάνει ενημερώσεις για τα νέα του Δήμου, για τιςπροκηρύξεις και προσκλήσεις. Επίσηςμπορείτε να καταχωρείτε εύκολα και γρήγορα προβλήματα καθαριότητας, ανακύκλωσης, ηλεκτροδότησης, οδοστρώματος κ.α στο Κέντρο Εξυπηρέτησηςτου Δημότη (ΚΕΔ) και στην σελίδα https://www.chioscity.gr/ked/. Το πρόβλημασαςκαταχωρείται άμεσα και έχοντας τον  μοναδικό προσωπικό σας Αρ. Πρωτοκόλλου μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του αιτήματος σας.

Η παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχου αναφέρθηκε και στην σελίδα που διατηρεί ο Δήμος Χίου στο facebook https://www.facebook.com/chioscity και μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε/ ακολουθείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα που συμβαίνουν στην πόλη μας.

IMG_5758 IMG_5785

Για θέματα πρακτικής άσκησης, συνεργασίας ή εκδηλώσεων με τον Δήμο Χίου μπορείτε να απευθύνεστε προσωπικά, στην Γεραζούνη Ευαγγελία και στο 6973526662.