Δηλώσεις συμμετοχής στο «Σχολείο Τουρισμού On Tour Χίου»

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το

image

Το Σχολείο Τουρισμού είναι μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 & την Τετάρτη 16 Μαΐου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και στοχεύει να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής. Σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου, που αναζητούν νέες γνώσεις, που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι, που επενδύουν στην επιχείρηση τους μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους, που βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να πάει ένας τόπος μπροστά είναι να διατηρήσει ή να δημιουργήσει, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.  Σε όλους όσους πιστεύουν ότι η επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή ενημέρωση, στις συνεργασίες και στη συνεχή προσπάθεια.

Στο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΧΙΟΥ, θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα ακούσεις για τις τάσεις της αγοράς, ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Θα βρεις τον δικό σου ρόλο μέσα στην αλυσιδωτή αντίδραση που ονομάζεται τουρισμός, θα προβληματιστείς, θα ενθουσιαστείς και θα θέσεις νέους στόχους.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά οι θέσεις περιορισμένες.  Εγγραφείτε τώρα στο Σχολείο Τουρισμού OnTour εδω:

Δήλωση συμμετοχής: https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-chios

Δήλωση συμμετοχής για εθελοντές:https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-chios-2

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ.

 Για πληροφορίες σχετικά με το Σχολείο Τουρισμού On Tour, τις δηλώσεις συμμετοχής και δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη κα. Γεραζούνη Ευαγγελία και στο τηλ. επικ. 6973526662.

poster

Program_Chios-1