Πρόγραμμα εβδομάδας 25/05/20 – 29/05/20

Το Πρόγραμμα της εβδομάδας 25/05/20 – 29/05/20 είναι το παρακάτω:

ΒΑΣΙΚΟ_8ωρα_35λεπτα_2020Α_25_05_29_05

Οδηγίες για την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση – Χρονοδιάγραμμα Κατάρτισης εαρινού εξαμήνου 2020Α

Το Χρονοδιάγραμμα κατάρτισης του εαρινού εξαμήνου 2020Α

 1. Η Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Χίου θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο ηλεκτρονικά στο παρακάτω mail : grammateia@iek-chiou.chi.sch.gr
 2. Λήξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου: 26 Ιουνίου
 3. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα όλων των ειδικοτήτων έχει τροποποιηθεί σε τέσσερα 8ωρα και ένα 7ωρο (Σύνολο 39 ώρες/εβδομάδα). Η διάρκεια της διδακτικής ώρας θα είναι 35 λεπτά. Το πρόγραμμα κάθε εβδομάδας μεταβάλλεται με βάση τις ώρες που υπολείπονται σε κάθε μάθημα.
 4. Στην περίπτωση που τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως  οι εκπαιδευόμενοι επιμορφώνονται μόνο από το υλικό που είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα Open Eclass.
 5. Οι εκπαιδευτές πρέπει  να αναρτούν το υλικό του μαθήματός τους είτε αυτό έχει γίνει δια ζώσης στο Δ.ΙΕΚ Χίου είτε εξ αποστάσεως,  την ημέρα που έχουν μάθημα με βάση το πρόγραμμα που αναρτάται στο site του Δ.ΙΕΚ Χίου κάθε εβδομάδα.
 6. Οι εκπαιδευτές όπως και οι καταρτιζόμενοι  που θα παρακολουθούν από κοντά πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να κρατούν απόσταση 1,5μ τόσο στους διαδρόμους όσο και μέσα στις αίθουσες.
 7. Στην περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα όσο βρίσκεται στο ΙΕΚ οφείλει να ενημερώσει άμεσα το Διευθυντή ο οποίος και θα τον καθοδηγεί με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 8. Τα εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της επίδειξης από τον εκπαιδευτή προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η επαφή των καταρτιζομένων.
 9. Δε θα χρησιμοποιείται ο κλιματισμός ή άλλου είδους μηχανικός εξαερισμός γενικότερα.
 10. ΠΡΟΟΔΟΙ: Αντί των εξετάσεων προόδου οι καταρτιζόμενοι θα εκπονήσουν γραπτή εργασία. Οι βαθμοί εργασιών προόδου θα αποσταλούν με email στην Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Χίου το αργότερο ως τις 05 Ιουνίου 2020 σε ειδικές καταστάσεις των τμημάτων που θα έχουν αποσταλεί στους καθηγητές με email από τη Γραμματεία.
 11. ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οι τελικές εξετάσεις θα γίνουν ΜΟΝΟ με την εκπόνηση γραπτών εργασιών που θα δοθούν στους καταρτιζόμενους από τους εκπαιδευτές. Οι εκπαιδευτές θα παραδώσουν τις βαθμολογίες με email στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Χίου σε ειδικές καταστάσεις των τμημάτων  που θα τους αποσταλούν με email. Η κατάθεση των βαθμών των τελικών εξετάσεων θα αποσταλούν από τους εκπαιδευτές το διάστημα 22 /06/20 – 26/06/20. Αντίγραφο των θεμάτων των εργασιών που αφορούν τις  τελικές εξετάσεις θα αποστέλλεται στο Δ.ΙΕΚ Χίου με mail. 

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας.