Πρόγραμμα εβδομάδας 04/11/19 – 08/11/19

Το Πρόγραμμα της εβδομάδας 04/11/19 – 08/11/19 (με αναπληρώσεις) είναι το παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_6η_με_αναπληρώσεις_04_11_08_11

 

 

Επείγον: Κατάθεση δικαιολογητικών των εκπαιδευτών για τις συμβάσεις

Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να  καταθέσουν τα δικαιολογητικά για τις συμβάσεις του τρέχοντος εξαμήνου  2019Β και θα πρέπει να τα προσκομίσουν το αργότερο ως την Τρίτη 05/11/19 .

1. Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας
2. Εκτύπωση (ονοματεπώνυμου) από TAXIS
3. Αποδεικτικό ΑΜΚΑ, ΑΜΙΚΑ, ΑΜ ΤΣΑΥ, ΑΜ ΤΣΜΕΔΕ
4. Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου μόνο ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με πρώτο δικαιούχο τον εκπαιδευτή.
5. Πιστοποίηση ΕΟΠΕΠΠ.
 Επίσης στο γραφείο του Δ.ΙΕΚ θα υπάρχουν έντυπα με τα ατομικά στοιχεία και τις υπεύθυνες δηλώσεις που πρέπει να συμπληρώσουν.
ΗμερομηνίαΈναρξης Σύμβασης: 01/10/19
Ημερομηνία Λήξης Σύμβασης: 14/02/20

Πρόγραμμα εβδομάδας 29/10/19 – 01/11/19

Το Πρόγραμμα εβδομάδας 29/10/19 – 01/11/19 είναι το παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΒΔΟΜΑΔΑ_5η_29_10_01_11

Τη Δευτέρα 28/10/19 το Δ.ΙΕΚ δε θα λειτουργήσει λόγω της Εθνικής εορτής.

 

Ανακοίνωση ΙΝΕΔΙΒΙΜ σχετικά με τις πληρωμές των εκπαιδευτών Δ.ΙΕΚ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με τις πληρωμές των εκπαιδευτών ΔΙΕΚ, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ενημερώνει ότι:

Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας, έως το τέλος Οκτωβρίου 2019 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αποπληρωμής για τους μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές του εξαμήνου 2018Β και για τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του εξαμήνου 2019Α, για το σύνολο των στοιχείων που το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. παρέλαβε έγκαιρα για αποστολή στην Εθνική Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ).

Επιπλέον, έως το τέλος Νοεμβρίου 2019 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αποπληρωμής για τους μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές του εξαμήνου 2019 Α,  καθώς και για το σύνολο των υπολοίπων εκπαιδευτών, των οποίων τα στοιχεία δεν εστάλησαν έγκαιρα στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., οπότε δεν συμπεριλήφθηκαν στις πληρωμές του Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ SECURITY ΣTON Κρατικού Αερολιμένα ΧΙΟΥ(Κ.Α.ΧΙ)

Την Τετάρτη 16/10/2019, οι σπουδαστές/-στριες του τμήματος Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών, του Δημόσιου ΙΕΚ Χίου, στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα επισκέφτηκαν  τον Κρατικό Αερολιμένα Χίου, όπου τους έγινε ξενάγηση σε όλους τους χώρους και πρακτική άσκηση ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την εκτέλεση των καθηκόντων κατά την άσκηση του επαγγέλματος του security.

Αρχικά συναντήθηκαν με τον σκοπό πύλης του αεροδρομίου, όπου έδειξε πως γίνεται ο έλεγχος ατόμων και οχημάτων που μπαίνουν εντός του φυλασσόμενου χώρου του αεροδιαδρόμου, τα έγγραφα που απαιτούνται για να εισέλθεις και τον τρόπο χρήσης του ειδικού καθρέφτη ελέγχου του κάτω μέρους του οχήματος, προς ανεύρεση τυχών εκρηκτικών υλών.

Ακολούθησε μια γρήγορη εκπαίδευση ανά δυάδες στο μηχάνημα ελέγχου αποσκευών x-ray, από αστυνομικό, υπάλληλο του Κ.Α.ΧΙ. Εκπαιδεύτηκαν στον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος και στα σημεία που πρέπει να δείχνουν προσοχή κατά τον έλεγχο αποσκευών. Ακολούθως, στον τρόπο ελέγχου και σωματικής έρευνας επιβατών καθώς και στον τρόπο χρήσης του μηχανήματος x-ray χειραποσκευών και Garett. Συνεχίστηκε η εκπαίδευση με την ενεργό συμμετοχή τους στον έλεγχο επιβατών της Astra Airlines στην πτήση για Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο μετεωρολογικό κλιμάκιο, εντός του Κ.Α.ΧΙ όπου, ο εν υπηρεσία μετεωρολόγος, έδειξε τον τρόπο λειτουργίας όλων των οργάνων του σταθμού. Είδαν πως μετριέται η υγρασία, το ύψος της βροχόπτωσης και η ηλιοφάνεια.

Προς το τέλος της ξενάγησης επισκέφτηκαν το πυροσβεστικό κλιμάκιο, εντός του Κ.Α.ΧΙ, όπου τους μίλησε σχετικά ο υπάλληλος της Υ.Π.Α  κύριος Σκυριώτης Ιωάννης. Έγινε αναφορά στον τρόπο λειτουργίας των ειδικών πυροσβεστικών οχημάτων του κλιμακίου και τους δόθηκε η δυνατότητα να μπουν σε αυτά και εξοικειωθούν με τις διάφορες λειτουργίες τους.

Ευχαριστούμε τον Αερολιμενάρχη Χίου που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας για πραγματοποίηση της εν λόγω επίσκεψης αλλά και όλους τους εργαζόμενους, του Κρατικού Αερολιμένα Χίου, που συνέβαλαν με γνώσεις και εμπειρίες  στη διαδικασία της ξενάγησης των σπουδαστών/-στριων.