Εγγραφές στο Δ.ΙΕΚ όσων βρίσκονται στους πίνακες επιτυχόντων Α΄Φάσης για το έτος 2019-2020

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής Α’ φάσης υποψηφίων στα ΔΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας για το έτος 2019-2020

Στο ΔΙΕΚ Χίου θα λειτουργήσουν 6 νέα τμήματα:

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  2. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
  3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
  4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ
  5. ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
  6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Οι επιτυχόντες μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής αίτησής τους, κάνοντας Είσοδο https://diek.it.minedu.gov.gr/index.php/basic/reset στο σύστημα χρησιμοποιώντας το email και το συνθηματικό που χρησιμοποίησαν κατά την εγγραφή τους. Από εκεί πρέπει να εκτυπωθεί η αίτηση στην οποία φαίνεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και τα μόρια ανά προτίμηση.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το συνθηματικό σας, μπορείτε να ζητήσετε επαναφορά συνθηματικού στο https://diek.it.minedu.gov.gr/index.php/basic/reset 

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι να προσέλθουν απαραιτήτως από τη Δευτέρα 16-09-2019 έως και την Παρασκευή 20-09-2019 κατά τις ώρες λειτουργίας του Δ.ΙΕΚ προσκομίζοντας τα απαραίτητα διακαιολογητικά της ηλεκτρονικής αίτησης που είναι τα παρακάτω: 

Κατά την προσέλευσή τους στα κατά τόπους ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

Δικαιολογητικά

1.Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση

2. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίουτους.

3. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ,ΤΕΙ).

4. Φωτοαντίγραφο επίσημου πιστοποιητικού που αναγράφεται ο ΑΜΚΑ

5. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).

Εγγραφές και κατάθεση διακαιολογητικών από 16/09/19 – 20/09/2019.

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ. Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Α΄Φάση εγγραφών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20/09/19. Όσοι δεν έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση, θα μπορέσουν να εγγραφούν στις κενές θέσεις που θα προκύψουν κατά τη Β΄φάση, η οποία θα ξεκινήσει στη συνέχεια. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν με νέα ανακοίνωση στο site του Δ.ΙΕΚ Χίου