Επίσκεψη του τμήματος Λογιστικής στην ΔΕΥΑΝΧ Χίου

Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΝΧ Χίου επισκέφθηκαν οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος «Στέλεχος λογιστηρίου – φοροτεχνικού γραφείου» συνοδευόμενοι απο τους εκπαιδευτές του τμήματος Δημήτρη Παππά και Ευαγγελία Γεραζούνη.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ κ. Παντελής Νεαμονίτης και εργαζόμενοι της υπηρεσίας, μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν στους χώρους του λογιστηρίου, αλλά και όλων των λοιπών εγκαταστάσεων. Ενημερωθήκαμε για τα λογιστικά προγράμματα που χρησιμοποιεί μια εταιρεία μεγέθους ΑΕ και τον τρόπο διακίνησης των εγγράφων. Τέλος, ο κ. Νεαμονίτης μας πληροφόρησε ότι δέχονται αιτήσεις πρακτικής άσκησης σε αυτή ή άλλη παρεμφερή, με την υπηρεσία, ειδικότητα.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη!

Ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή!

Κατάθεση δικαιολογητικών των εκπαιδευτών για τις συμβάσεις

Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να  καταθέσουν τα δικαιολογητικά για τις συμβάσεις του τρέχοντος εξαμήνου  2019Α και θα πρέπει να τα προσκομίσουν το αργότερο ως την Τετάρτη 10/04/19 .

Τα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:

1. Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας
2. Εκτύπωση (ονοματεπώνυμου) από TAXIS
3. Αποδεικτικό ΑΜΚΑ, ΑΜΙΚΑ, ΑΜ ΤΣΑΥ, ΑΜ ΤΣΜΕΔΕ
4. Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου μόνο ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με πρώτο δικαιούχο τον εκπαιδευτή.
5. Πιστοποίηση ΕΟΠΕΠΠ.
 Επίσης στο γραφείο του Δ.ΙΕΚ θα υπάρχουν έντυπα με τα ατομικά στοιχεία και τις υπεύθυνες δηλώσεις που πρέπει να συμπληρώσουν.
ΗμερομηνίαΈναρξης: 25/02/19
Ημερομηνία Λήξης: 30/06/19

Επίσκεψη εκπροσώπου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου στο τμήμα «Στέλεχος Ασφάλειας και Υποδομών»

Την Πέμπτη 4/04/2019, στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή Ειδικότητας του τμήματος Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών  μίλησε στους σπουδαστές ο αστυνόμος κύριος Μιχάλης Κοντογιάννης. Έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και εκτέλεση φύλαξης προσώπων και εγκαταστάσεων, έδωσε πληροφορίες για ενέργειες ασφαλείας,  τη δομή, οργάνωση και εκτέλεση σύνθετων επιχειρησιακών σχεδίων ασφαλείας, την εκτέλεση χρηματαποστολών αλλά και τη νομοθεσία περί άμυνας. Ο αστυνόμος απάντησε στις ερωτήσεις των σπουδαστών αλλά και σε κάθε απορία που είχαν. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των σπουδαστών και μέσω του διαλόγου και των παραδειγμάτων που χρησιμοποίησε ο αστυνόμος διατηρήθηκε αμείωτο καθ΄ όλη την διάρκεια της επίσκεψης. Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου και ιδιαιτέρως τον αστυνόμο κύριο Μιχάλη Κοντογιάννη που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας για πραγματοποίηση της εν λόγω επίσκεψης.