Πασχαλινές Ευχές από το Δ.ΙΕΚ Χίου

Το Δ.ΙΕΚ Χίου σας εύχεται Καλές Γιορτές. Τελευταία μέρα μαθημάτων πριν το Πάσχα είναι η Παρασκευή 19/04/19.  Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν πάλι μετά το Πάσχα, τη Δευτέρα 06/05/19.

Το τμήμα Διακόσμησης στο «Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο»

Το ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ επισκέφθηκαν οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ» συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές Σταμάτιο Καρουσάκη και Πηνελόπη-Μαρία Δημητράκη.

Ο κύριος Τάκης Μπελόκας, υπεύθυνος σκηνικών και φωτισμού, μας υποδέχθηκε και μας ξενάγησε στη σκηνή και στους χώρους πίσω από αυτήν. Ενημερωθήκαμε για τις διαστάσεις της και τον τρόπο κίνησης εντός της σκηνής αλλά και στα παρασκήνια, καθώς και για τον τρόπο τοποθέτησης των σκηνικών των ιδεών των εκπαιδευόμενων, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο και με σωστό τρόπο το χώρο της σκηνής και τον υπάρχοντα φωτισμό.

Ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή και τις χρήσιμες πληροφορίες !!

Ομιλία με θέμα «Πρώτες Βοήθειες» στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου

Οι ομιλίες «Κάθε Πέμπτη» με θεματολογία σχετικά με την Υγεία, συνεχίζονται!

Για «Πρώτες Βοήθειες», μας ενημερώνει ο κ. Δημήτρης Κουτσουράκης, Νοσηλευτής , MSc, Γ.Ν. Χίου «Σκυλίτσειο», Αντιπρόσωπος Χίου Ε.Ν.Ε. , την Πέμπτη 18 Απριλίου, 18.00 – 20.00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που αφορά όλους μας. Μικρούς και μεγάλους, σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους, όλες τις ώρες της ημέρας! Μην την χάσετε!

Μια συνεργασία του Δήμου Χίου, του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χίου και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές των εκπαιδευτών ΔΙΕΚ

To Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ενημερώνει ότι, καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου μέχρι την περίοδο του Πάσχα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αποπληρωμής για το μεγαλύτερο μέρος των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του χειμερινού εξαμήνου 2018.

Για κάθε σχετική εξέλιξη το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. θα ενημερώνει τους εκπαιδευτές με νεότερες ανακοινώσεις για τα στάδια και τις διαδικασίες πληρωμής.

 

Πρόγραμμα εβδομάδας 15/04/19 – 19/04/19

Το Πρόγραμμα της εβδομάδας 15/04/19 – 19/04/19 είναι το παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_8_15_04_19_04_proodoi